Yritykset ja asiantuntijat! Nyt kannattaa tutustua maksuttomiin MOOC-verkkokursseihin!

Tervehdys SATKYn jäsenet!

Olen Janne Harjamäki ja toimin projektitutkijana TTY Porin laitoksella Ajatar-hankkeen avoimien verkkokurssien kehittämisteemassa. Tutkimme maailmalla suosiotaan kasvattavaa uutta (Massive Open Online Courses) MOOC-ilmiötä. Ilmiöstä tekee erityisen kiinnostavan maksuttomien verkkokurssien avaamat mahdollisuudet satakuntalaisille pk-yrityksille.

MOOC Ajatar

Ajatar-tiimimme on kevään kuluessa järjestänyt maksuttomia tapahtuma-/työpajapäiviä Porin yliopistokeskuksella ja olemme saaneet esitellä asiaa myös alueen yrityksissä ja yhteisöissä. Tarjoamme yrityksille maksutonta tukea ja opastusta MOOC-verkkokursseihin tutustumista varten.
Lisäksi jaamme avoimesti tietoa aiheesta verkkosivuston kautta (http://www.avoinsatakunta.fi/mooc-tapahtuma-2/). Sivustolla on mm. videoituja
esityksiä (esitykset ovat suomeksi) ilmiöstä ja sen hyödyntämisestä, esimerkkejä kursseista, niiden etsimisestä ja niiden tuottamisesta, sekä kooste
avoimien verkkokurssien laajasta tarjonnasta (listalla jo yli 300 kurssia!).

Saadun palautteen perusteella osaamisen kehittämiseen liittyvä MOOC-ilmiö on koettu todella ajankohtaiseksi ja kiinnostavaksi ja olemme saaneet yrityksiä mukaan MOOC-kursseihin tutustumiseen.

Oletko sinä tai yrityksesi/työnantajasi jo tutustunut MOOCeihin? Haluatko saada lisää tietoa aiheesta? Kerromme mielellämme aiheesta ja voimme tulla myös paikan päälle esittelemään asiaa.

MOOC2 MOOC3 MOOC4

Yhteystiedot:

Projektitutkija Janne Harjamäki
Puhelin +358 40 826 2714
Sähköposti: janne.harjamaki(at)tut.fi

Projektipäällikkö Jari Leppäniemi
Puhelin +358 40 826 2820
Sähköposti: jari.leppaniemi(at)tut.fi

Lisätietoja:

http://www.avoinsatakunta.fi/
http://www.avoinsatakunta.fi/avoinverkkokoulutus/
http://www.avoinsatakunta.fi/ajatar-hanke