hiivaniemen-retkipäivä-porinkarhureitti-kuvakaappaus

Joutsijärven Hiivaniemen retkipäivä 29.8. klo 12 alkaen

Satky järjestää retken yhteistyössä Porin kaupungin Luontopajan kanssa osana Pori Hacklabin mittauslaite-/IoT-kokeilua. Retki on ilmainen Satkylaisille ja heidän läheisilleen.

Paikannimiin ja reitteihin paras apu löytyy Porin kaupungin Karhureitin oppaasta: https://pori.fi/porinkarhureitti

Tilaisuus järjestettiin (osallistujia 7 kpl) 29.8. kiitokset osallistujille, kuvia tapahtumasta ja tietoa kävijälaskurilta päivitetään myöhemmin Pori hacklabin wordpress- eli blogi-sivuille.

Tilaisuus järjestetään, sääennuste (27.8. tarkistettu) lupaa hyvää eli vain pilvistä, veneen airojen avaimet, grilli ja tarjottavat haettu. Jos herää kysyttävää paikan päällä, soita rohkeasti. (Santeri) .

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan viim. 25.8 alla olevalla google-forms-ilmoittautumislomakkeella josta löytyy lisätietoa saapumisvaihtoehdoista :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScRXMi0pWr6jdsyqrcrZT-6OuYRY_LCvtyMnSBA-G_7NVp-dg/viewform

Tarjoilu:
Tarjolla on vettä, mehua, makkaraa, maissia ja kahvin kanssa keksiä sekä seuraa mahtavan luonnon keskellä.

Aikaa yhteensuuntaan on hyvä varata n. 1h, reitillä pääsee tarvittaessa ohittamaan, mutta sillä ei voi juurikaan kulkea rinnakkain vaan siellä edetään jonossa.

Matkan aikana myös asennetaan kävijälaskuri, jonka liikennettä pääsee seuramaan pori.hacklab.fi:n sivuilla. Klo 12 lähtee ryhmä jossa on kävijälaskurin asentaja, Marko Kauppinen.

Sään mukainen varustus, eritoten varautuminen vesisateeseen on hyvä huomioida.