Sieniretki 12.9

Lähdetään sunnuntaina klo 13:30 (metsässä n. klo 14:00) 12.9.2021 tutkimaan Porin lähiseudulta löytyvää sienimetsää hyvän saaliin toivossa. Oppaana meillä on sienineuvoja Kristian Laihinen. Luvassa on itse sienestyksen lisäksi yleistä ja henkilökohtaista opastusta. Varusteiksi tarvitaan mukaan kumisaappaat ja sienikori / ämpäri. Myös veitsen voi ottaa mukaan.

Sienimetsälle mennään omilla kuljetuksilla. Metsä tarkentuu retken alkaessa ja lähtö Porin keskustasta tapahtuu klo 1330, letkaa voi halutessaan seurata. Retken järjestämisen vuoksi nyt toivotaan ilmoittautumista hyvissä ajoin alla olevalla ilmoittautumislomakkeella, jotta selviää voidaanko retki järjestää:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZ5s8rRg3yayramgxIHqTC7UiYp6vq7GHgEm660L6ikrdwMQ/viewform

Retki on ilmainen kaikille Satkyn jäsenille. Jokainen Satkyn jäsen saa tuoda yhden ei-jäsenen mukanaan samaan, erittäin halpaan hintaan. Muille hinta on 25 euroa. Kaikkiaan retkelle mahtuu mukaan enintään 20 henkilöä. Ilmoittauduthan ennen 7.9.2021. Kerro lomakkeella oletko Satkyn jäsen, ja tuotko ei-jäsenen mukanasi vai osallistutko ei-jäsenenä (25 euron maksu).