Johtokunnan kuulumisia ja 5.3 jäsentapahtuma (peruttu)

Vuoden 2021 johtokunta järjestäytyi helmikuussa, ja kävimme läpi mm. järjestäytymiskokoukseen vakiintuneita asioita Mygamez:n toimistolla. Runsaan keskustelun lisäksi saimme sovituksi mm. tiettyjä etäkokouskäytäntöjä, ilmoitetuksi PRH:lle uuden hallituksen, sekä päätimme että jatkamme mm. tapahtumasuunnittelua lisää lähiaikoina johtokunnan kesken. Koronaviruspandemia asettaa haasteita 50-vuotisjuhlavuodelle, mutta yritämme tästä huolimatta jotakin kehitellä.

Hacklab-toiminnan puitteissa olemme järjestämässä 2. hacklab-aiheisen illan myös maaliskuussa 5.3. Edellisen kerran aiheet ja (1.3. päivitetty aikaa ja paikkaa) paikka on pjn kotona sekä kellonaika lähes sama eli 18-21:

  1. Pori Hacklab saitin wordpress, päivitys ja uudelleen järjestelyjä.
  2. The thingsnetwork (Lorawan) Gateway ja End node kokeiluja eri dashboard palveluilla, eli iot-kokeiluja.
  3. BYOD

Tilaisuus on peruttu, sairastumisen vuoksi sekä yhteisökeskuksen tilavarauksien peruuttamisen vuoksi. Vastaavan sisältöinen tapahtuma järjestetään myöhemmin, siitä käydään avointa keskustelua porihacklab-slackin tapahtuma-kanavalla . jäsenille avoin Tilaisuudessa syötävää ja juotavaa siksi toivomme ennakkoon ilmoittautumista sekä huomioiden koronatilanteeseen liittyvät suositukset (25.2. päivitetty suositus max 6 henk.) . Ruokatoive: ( hacklabpori.slack.com #tapahtumat kanavalla tarkemmat ohjeet)

https://tapaaminen.net/s/yflnah-hacklab-pori-lab-ilta-yhteisokeskuksella

Edellisen tapahtuman hacklab-linkki on tässä:
* https://pori.hacklab.fi/wordpress/?p=946

Täältä löytyy hacklab-aiheset tapahtumat:
* http://pori.hacklab.fi/#events

Mikäli tilaisuuteen on halukkaita osallistujia enemmän kuin 6 (päivitetty 25.2 nyk. voimaantuleva suositus ) voimme järjestää vastaavan tilaisuuden myöhemmin.

Jos et päätynyt tälle sivulle uutiskirjeen kautta ja haluat saada jatkossa tämän tapaisia tiedotteita, niin se käy kätevästi tästä: