Porin Pelipäivä 9.11.2019

Porin Pelipäivänä lauantaina 9.11.2019 klo 16-22 pelataan digitaalisia ja pöytäpelejä sekä tutustutaan satakuntalaisten toimijoiden pelitoimintaan ja -projekteihin. Pelipaikkana toimii Porin keskustan nuorisotalo. Tapahtuma on ILMAINEN ja se on suunnattu nuorille ja aikuisille. Tapahtuman järjestää Porin kaupungin nuorisopalvelut yhdessä eri toimijoiden kanssa.

Klo 16-20
PC-, pöytä-, konsoli-, minimysteeri-, rooli- ja VR-pelejä, pelinkehitystä, robotiikkaa, pelimyyjiä, kirjasto, airsoftia jne. koko talossa.

Klo 20-22 (tai leffan loputtua)
Peliteemainen elokuva Alasalin valkokankaalla. Tämä julkaistaan marraskuussa.

Pelipäivä on jokavuotinen pelikasvatuksen teemapäivä, jonka tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja. Porin Pelipäivä on osa pohjoismaista Peliviikkoa, jota vietetään 4.-10.11.2019 eri puolilla Suomea ja muissa pohjoismaissa.

Lisätietoja