Satkyn syyskokous Crazy Town Porissa 14.11.2019

Vuoden 2019 sääntömääräinen syyskokous pidetään 14.11.2019 kello 18.00 alkaen Crazy Town Porin tiloissa osoitteessa Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori. Varsinaisen syyskokouksen lisäksi ohjelmassa on muutama yritysesittely. Ilmoittauduthan tarjoilujen järjestämistä varten viimeistään 10.11.2019.

Yritysesittelyt

Crazy Town Pori
Crazy Town Pori on yhteisö ja tila kaikille, jotka haluavat keskittyä uuden luomiseen.
Startupeille se tarjoaa kasvupalveluita. Freelancerit ja asiantuntijat pääsevät osaksi sisämarkkinoita ja löytävät kumppaneita. Vakiintuneet yritykset ja järjestöt voivat hyödyntää sitä kehitysympäristöä. Kaikki oppivat yhdessä.

Hubble
Hubble on ketterä ohjelmistokehittäjä, jonka missio on inhimillistää teknologiaa. Mielestämme jokaisen ohjelmiston ja digitaalisen palvelun tulisi olla toimivaa, tarpeen mukaista ja käyttäjän elämää oleellisesti helpottavaa – yhtä luonnollinen osa elämää kuin kynä ja paperi.

LocalBitcoins.com
LocalBitcoins.com is a person-to-person bitcoin trading site. At LocalBitcoins.com, people from different countries can exchange their local currency to bitcoins. The site allows users to post advertisements where they state exchange rate and payment methods for buying or selling bitcoins. You reply to these advertisements and agree to meet the person to buy bitcoins with cash, or trade directly with online banking. Bitcoins are placed in LocalBitcoins.com web wallet from where you can pay your bitcoin purchases directly.

Syyskokouksen esityslista

 1. Kokouksen avaus
 2. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta
 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
 5. Esityslistan hyväksyminen
 6. Ilmoitusasiat
 7. Seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio
 8. Seuraavan vuoden jäsenmaksujen suuruudet
 9. Valitaan johtokunnan puheenjohtaja ja johtokunnan jäsenet
 10. Valitaan toiminnantarkastajat (2) ja varatoiminnantarkastajat (2)
 11. Valitaan liittokokousedustaja ja varaliittokokousedustaja
 12. Muut asiat
 13. Kokouksen päättäminen