Satkyn sieniretki 29.9.2019

PERUTTU yöpakkasten vuoksi.

Lähdetään sunnuntaina 29.9.2019 tutkimaan Porin lähiseudulta löytyvää sienimetsää hyvän saaliin toivossa. Oppaana meillä on sienineuvoja Kristian Laihinen. Luvassa on itse sienestyksen lisäksi yleistä ja henkilökohtaista opastusta. Varusteiksi tarvitaan mukaan kumisaappaat ja sienikori / ämpäri. Myös veitsen voi ottaa mukaan.

Sienimetsälle mennään kimppakyydein ja paikka tarkentuu retken alkaessa. Yhteislähtö on Porista, hotelli Amadoa vastapäiseltä parkkipaikalta, vanhan linja-autoaseman vierestä. Kellonaika tarkentuu lähempänä.

Retki on ilmainen kaikille Satkyn jäsenille. Jokainen Satkyn jäsen saa tuoda yhden ei-jäsenen mukanaan samaan, erittäin halpaan hintaan. Muille hinta on 25 euroa. Kaikkiaan retkelle mahtuu mukaan enintään 20 henkilöä. Ilmoittauduthan ennen 27.9.2019. Kerro lisätiedot-kentässä oletko Satkyn jäsen, Satkyn jäsenen kutsuma vai 25 euron maksulla osallistuva.