Syyskokouksen päätöksiä

Syyskokous pidettiin 23.10.2015 kello 18.00 alkaen Satakunnan Yhteisökeskuksessa. Kokouksen jälkeen käytiin piipahtamassa Staart Oy:n uusien väljien tilojen tupareissa. Kiitokset Staart Oy:lle hienoista juhlista ja yrityksen esittelystä!

Syyskokoukseen osallistui 14 jäsentä ja kokous sujui perinteisen kaavan mukaan. Tarjoiltavaa oli varattu hieman liian vähän, mutta itse kokous saatiin päätettyä kello 19.00 mennessä.

Syyskokous hyväksyi vuoden 2016 toimintasuunnitelman ja budjetin. Vuodelle 2016 on suunnitteilla yhdeksän jäsentapahtumaa. Tapahtumista tiedotetaan satkynet.fi-sivustolla, joten kannattaa käydä ajoittain tarkastamassa tilanne myös vuonna 2016!

Syyskokouksessa esitettiin hyväksyttäväksi sääntömuutosehdotus. Sääntömuutosehdotus hyväksyttiin ja seuraavaksi sääntömuutosehdotus menee TIVIAn (ent. TTL) hyväksyttäväksi. Päivitämme tilannetta satkynet.fi-sivustolla.

Vuoden 2016 puheenjohtajaksi valittiin Markus Leinonen. Vuoden 2016 johtokuntaan valittiin puheenjohtajan lisäksi kuusi ehdolle asettunutta jäsentä. Kolme vuoden 2015 johtokunnan jäsentä eivät asettuneet ehdolle vuoden 2016 johtokuntaan. Ehdolle asettui puolestaan kaksi uutta jäsentä. Johtokunnan koko säilyy sääntöjen määrämässä koossa.

Satkyn johtokunta vuonna 2016:
Markus Leinonen (puheenjohtaja)
Minna Murtomäki
Peter Virtanen
Atte Markula
Tapio Lehtonen
Sami Törmä
Joose Virta