Sieniretki

Päiväys ja aika
Date(s) - 10.09.2017
12:30 - 16:30

Kategoriat Ei Kategoriat


Lähdetään sunnuntaina 10.9.2017 tutkimaan Kullaan sienimetsiä hyvän saaliin toivossa. Oppaana meillä on sienineuvoja Kristian Laihinen. Luvassa on itse sienestyksen lisäksi yleistä ja henkilökohtaista opastusta. Kotiin vietäksi saa löytämiensä sienien lisäksi myös oppimateriaalia. Varusteiksi tarvitaan mukaan kumisaappaat ja sienikori / ämpäri. Myös veitsen voi ottaa mukaan.

Kullaalle mennään kimppakyydein ja tarkempi paikka tarkentuu retken alkaessa. Yhteislähtö on Porista hotelli Amadon vastapäiseltä parkkipaikalta, linja-autoaseman vierestä kello 12.30. Muualta tuleville ilmoitetaan tapaamispaikka Kullaalla.

Retki on ilmainen kaikille Satkyn jäsenille. Jokainen jäsen saa tuoda yhden ei-jäsenen mukanaan samaan hintaan.  Kaikkiaan retkelle mahtuu mukaan enintään 17 henkilöä. Ilmoittautuminen päättyy 9.9.2017 kello 23.30.

Kirjoita kommentti-kenttään tarvitsetko kyytiä, vai tarjoatko kyytiä. Kerro myös lähdetkö Porin linja-autoaseman läheisyydestä vai muualta. Annathan oikean puhelinnumeron ja sähköpostin, että saamme kimppakyydit hoidettua.

Koska Satky tarjoaa ilmaisen avecin, on liput varattava yksittäin per Satkyn jäsen.

Bookings

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.